Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: wat wil jij op de valreep weten van Klaas Baas Huntelaar?

Het hoge woord is eruit: Klaas Jan Huntelaar (37) maakte na PEC-thuis (4-0) namelijk bekend dat zijn prachtige voetbalavontuur het einde nadert. Na dit seizoen is het mooi geweest en krijgt het gezin al zijn aandacht. Tijd voor jullie om de goalgetter het hemd van het lijf te vragen. Nu het nog kan!

16 december 2020 - 11:38
Huntelaar Vragenvuur 1200
KJH beloont de beste vragensteller met een gesigneerd Ajaxshirt. © Pro Shots

Wat een carrière… Met slecht één invalbeurtje voor PSV op de teller vertrok hij in 2002 naar De Graafschap, waarna AGOVV de volgende halte was. Het duurde niet lang of sc Heerenveen zag de klasse, hapte toe en de rest is geschiedenis. Ajax werd ook wakker en lijfde ‘The Hunter’ in. Het debuut vond plaats in januari 2006 tegen NEC.

Het bleek een schot in de roos. Het zou doelpunten regenen. Huntelaar werd een grote jongen in het voetbal en speelde zijn wedstrijden bij Real Madrid, wat minder bij AC Milan en heel veel bij Schalke 04. Om uiteindelijk weer terug te keren bij Ajax.

Huntelaar is in veel nog een jonge hond, maar de jaren zijn gaan tellen. “Als ik stop is mijn jeugd voorbij,” stelde hij als eens in magazine Ajax Life. Precies voor dit magazine krijgen wij hem nog éénmaal te spreken voor ons Vragenvuur. Dus hebben we goede vragen nodig. Daarvoor kijken we jou aan!

Jij kan mede bepalen welke vragen we aan Klaas Baas stellen, dus kom maar op. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. En stel vragen die anders niet zo veel gesteld worden, want het moet natuurlijk wel een tof interview worden. Huntelaar kiest zelf de allerleukste vraag uit en de steller wordt beloond met een door de spits gesigneerd Ajaxshirt.

Mail je vraag tussen nu en dinsdag 22 december naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Wij maken een selectie en nemen de leukste vragen mee naar onze afspraak met KJH.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je snel aan bij SV Ajax! Je krijgt dan een Ajax-mondkapje cadeau.

Banner Eindejaarsactie AL

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >