Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden wil jij scherven rapen?

Het is voor Ajax niet nieuw om uit de Champions League te vliegen. Dat gebeurt na de groepsfase vaker wel dan niet. Desondanks komt de uitschakeling dit keer wat harder aan. Dat komt door de manier waarop. Te gelaten, te weinig ambitieus. Hoog tijd dus voor revanche. In de vorm van drie punten!

11 december 2020 - 14:10
Hagselfpeccar
We weten niet zeker of Ten Hag meer te kiezen heeft... © Ajax Images

We weten dat revanche een relatief begrip is als je een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle tegenover een Europees avondje zet, maar goed. Het gaat om het idee. We moeten door, snuiters. We moeten door. En Ajax mag geen steken laten vallen. Zullen we de rampweek afsluiten?

We weten van vorig jaar wat de gevolgen kunnen zijn van rampweken, namelijk het verdampen van een voorsprong in de eredivisie. Als dat nu op korte termijn weer gebeurt, zijn absoluut de rapen gaar. Of misschien zelfs wel verbrand, afhankelijk van hoe gaar de rapen nu al zijn.

Hoe dan ook, het is tijd om het vizier op zaterdag te richten. De aftrap is om 20.00 uur en we zijn benieuwd wie er tegen die tijd allemaal beschikbaar zijn. Is Daley Blind nog steeds grieperig, hoe aangeslagen blijkt Lisandro Martínez, is David Neres beschikbaar en kunnen we een beroep doen op Lassina Traoré...? Jurriën Timber is sowieso niet van de partij. Weer een blessuregeval erbij.

Er blijven genoeg spelers over, maar het is ook de kunst om die neer te zetten in de juiste opstelling en het veld in te sturen met de juiste tactiek. Daarom doen we een beroep op jullie! Laat allemaal maar weten wat je ervan vindt, hoe het zou moeten en meer van zulks.

Open onze app, klik op tabblad 'de tribune' en ga aan de slag. Eerst downloaden mag eventueel ook. Laat de innerlijke Ten Hag in jezelf los en maak de ideale Ajax-opstelling! Kies de beste tactiek en sleep de Ajacieden naar de positie waarvan jij denkt dat ze hier of daar het beste tot hun recht komen.

Klaar? Deel dan jouw opstelling via de verschillende socials en voeg #tenhagself toe! Wie weet zit Erik om tips verlegen en scrollt hij door de hashtag. En anders volgen er wel reacties van andere Ajacieden. Klik maar eens op onderstaande optelling. Leuk toch?!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >