Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe realiseer jij driepunter als cadeautje op pakjesavond?

FC Twente komt zaterdagavond op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Het mag dan wel pakjesavond zijn, maar de Tukkers zijn vast niet van plan om zomaar een driepunter cadeau te doen aan de koploper. Daar moeten de Ajacieden toch echt zelf voor zorgen. Tijd voor Ten Hags elf!

05 december 2020 - 11:44
Tenhagselftwente800
Laat jij Nous spelen, of geef je hem rust? © Ajax Images

Het is maar zeer de vraag of David Neres mee kan spelen tegen FC Twente. De Braziliaan moest tegen Liverpool (1-0) vroegtijdig het veld verlaten en plaatste vervolgens een foto van een ingepakte voet op Instagram. Gelukkig zijn er alternatieven voor op de flank. De belangrijkste vraag is deze keer dus eigenlijk: wie moet Neres vervangen?

Posteer jij Antony op de vleugels, of geef je Quincy Promes weer eens een kans in de basis? Of zet je ze allebei neer? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn voorin immers smaken genoeg.

Als we het hebben over de invulling van de flanken, komen we automatisch terecht bij de spitsendisussie. Wie zie jij het liefst in de punt van de aanval?

Genoeg vraagstukken dus. En die mag jij proberen op te lossen! Hoe dan precies? Nou, open onze app, of installeer deze als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen Twente. Daarna is het een kwestie van je tactiek bepalen en een elftal Ajacieden te selecteren. 

Ben je klaar? Deel jouw opstelling dan via de socials voorzien van #tenhagself! Wedden dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >