Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky’s feestweek: win een interview met een speler van Ajax!

De Ajax Kids Club is bijna jarig en Lucky Lynx is aangewezen om de 20 kaarsjes uit te blazen. We vierden onze verjaardag met een heuse feestweek vol prijsvragen. We sluiten af met een topper, want jij kunt een interview met een speler van Ajax winnen!

03 december 2020 - 12:04
Interview 1200 Gravenberch
Hier zien we Mason, druk in gesprek met Ryan Gravenberch! © Ajax Images

Is dat gaaf? Ja, dat is gaaf! Wat we met dat interview doen? Nou, die verschijnt in Ajaciedjes, het Ajax Kids Clubblad voor leden vanaf 6 jaar. Hoe stoer is dat? Je eigen verhaal in ons clubblad!

We nodigen de winnaar uit op sportpark De Toekomst, waar de spelers van Ajax trainen. Daar ontmoet je een speler van het eerste voor een gezellig gesprek.

Natuurlijk zorgen we dat er een fotograaf bij aanwezig is. Deze schiet de foto’s voor het Ajax Kids Clubblad, maar jij krijgt alle plaatjes natuurlijk ook thuisgestuurd. Ook krijg je wat extra exemplaren van Ajaciedjes op de mat.

Welke speler je gaat interviewen? Dat is nog even een verrassing! Waar je nu vooral voor moet zorgen is dat we JOU uitnodigen! Dat doe je door een leuke vraag in te sturen voor één van de spelers van Ajax. De leukste inzending wordt beloond, dus wees creatief!

Je kunt je vraag mailen naar kidsclub@svajax.nl. Meedoen kan tot en met zaterdag 5 december en vergeet niet je achtcijferige lidnummer te vermelden.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >