Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leuk! Speel onze online SV Ajax Feestdagenquiz!

De feestdagen zijn dit jaar een stukkie anders dan we zijn gewend, maar dat betekent niet dat je de ouderwetse spelletjesavond hoeft te missen. Download de gratis SV Ajax Feestdagenquiz en ga online samen met familie en vrienden de uitdaging aan!

04 december 2020 - 10:02
Feestdagenquiz800
Dan maar een virtueel samenkomen, toch?! © Ajax Life

We komen tijdens de feestdagen natuurlijk het liefst gezellig bij elkaar voor een hapje, drankje en een boel gezelligheid, maar de uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat dit jaar alles anders is... Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als online samenkomen. En dat is nou precies waar we met onze online Feestdagenquiz op in proberen te spelen!

Niks is zo leuk als een spelletjesavond tijdens de feestdagen, maar weet je wat nóg leuker is? Een online spelletjesavond helemaal in het teken van Ajax! Ruim anderhalf uur je hersenen laten kraken over onze club, dat lijkt ons echt een prima alternatief voor samenkomen in het echte leven! Wijs zelf een quizmaster aan binnen de vriendengroep, voor hem of haar is in het downloadpakket ook een uitgebreide uitleg beschikbaar.

Onze quiz bestaat niet alleen uit 'platte' vragen. Nee, zeker niet! We hebben ook een fotoronde toegevoegd en er zijn zelfs twee heuse videorondes te spelen. We rakelen toffe fragmenten uit het verleden op, terwijl we ook tien verschillende (oud)-Ajacieden een vraag hebben laten inspreken.

Je moet zelf je drankje inschenken en voor een hapje zorgen, maar daar hebben we een oplossing voor! In het downloadpakket van de Feestdagenquiz zit ook een heuse eet- en drinklijst met suggesties voor échte Amsterdamse lekkernijen. Oja, we hebben ook nog een playlist met Ajaxmuziek samengesteld! Klinkt goed, toch?!

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om de uitdaging met je vrienden en familie aan te gaan? Laat je gegevens achter, waarna je het downloadpakket voor de SV Ajax Feestdagenquiz via een WeTransfer-linkje kunt downloaden op jouw computer.

Pak het ZIP-bestandje uit, lees de instructies goed door en klik bij het openen van de PowerPoint op 'alleen lezen' of 'read only'. Dan komt alles goed! Daarna is het een kwestie van de diavoorstelling starten, je scherm delen via Zoom, Teams, Skype of een ander programma en... spelen maar!

Veel plezier en zet 'm op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >