Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hak winterstop in tweeën en doe mee aan digitale Ajax Life Pubquiz!

Eens per maand organiseren wij de Ajax Life Pubquiz! We tellen af naar het moment waarop we jullie eindelijk weer in de kroeg treffen, maar wanneer het zo ver is? Geen flauw idee! Straks is het ook nog eens winterstop, maar omcirkel maandag 28 december in je agenda voor een quizavondje!

27 november 2020 - 14:56
Pubquizwinterstopcar
Ooit gaan we weer in de kroeg in, nu doen we het digitaal! © Pro Shots

De inschrijving staat weer open en dus kun je er maar beter snel bij zijn, want over het algemeen zijn de beschikbare plekken zo vergeven. We hebben ruimte voor in totaal 120 deelnemers, waarbij een team minimaal uit een duo en maximaal uit een kwartet mag bestaan.

We hebben opgemerkt zien worden dat een biertje drinken in het café wordt gemist, maar dat onze digitale pubquiz spelen in je joggingbroek ook zo zijn voordelen heeft. Kortom, dat klinkt als een echte aanbeveling. Doe er je voordeel mee en geef je snel op!

De volgende digitale Ajax Life Pubquiz mag in de agenda voor maandag de 28ste. Vlak voor de afsluiting van het niet zo leuke jaar 2020 en middenin de winterstop hopen wij toch voor een lichtpuntje te kunnen zorgen. Wij gaan in ieder geval ons best doen. Jij ook?

Zorg zelf voor chips en cola of wat restantjes van het kerstdiner. Van hapjes tot wijn, alles kan en mag. Niets is ons te gek! Je kunt vanaf 19.30 uur inbellen en een halfuurtje later gaan we van start. In de tussentijd stoppen wij alle deelnemende teams in een eigen 'kamer' zodat de concurrentie niet kan meeluisteren als er wordt overlegd.

We zijn nog bezig met het regelen van prijzen. Dit komt echt wel in orde, jullie kennen ons toch? Omdat de pubquiz een beetje wordt gedomineerd door Team G komen we dit keer met een extra prijzenpakketje, dat soort van random wordt verloot. Ook daar komen we op terug!

Je kunt je via het formulier onderaan de tekst opgeven als deelnemer. Je kunt je per lidnummer één keer aanmelden en het aantal tickets dat je bestelt, dient gelijk te staan aan het aantal personen waaruit je team bestaat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >