Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Lachen, gieren en brullen bij de Ajax Kids Club Persconferentie!

De allerleukste persconferentie van Nederland vond zondagmiddag plaats in de Johan Cruijff Arena. Acht prijswinnaartjes van de Ajax Kids Club kwamen naar het Ajaxstadion om daar Ryan Gravenberch, Sean Klaiber, Perr Schuurs en Kjell Scherpen aan een waar vragenvuur te onderwerpen. Dat levert een heerlijke video en toffe foto's op.

14 december 2020 - 10:45

Het was weer genieten, zoals we elk jaar genieten van één van onze leukste evenementen: de Ajax Kids Club Persconferentie. Gewapend met flinke vragenlijsten kwamen de acht winnaartjes met papa of mama naar de Johan Cruijff Arena, waar ze de vier genoemde Ajacieden alles mochten vragen wat ze maar wilden. En dat deden ze dan ook!

Gelukkig was er vooraf tijd om het stadion eens goed te bekijken. Eerst naar de perstribune op de tweede ring. Als kleine journalist in de dop is het goed om te weten waar je werkplek is over een paar jaar. Wat een uitzicht!

Daarna snel naar de Ajaxkleedkamer. Eens zien hoe dat stoeltje van Davy Klaassen of David Neres zit. Een potje voetballen in het stadion? Waarom niet, we zijn er toch! En het is ook wel fijn om de spanning eruit te ballen, want we zagen wel wat zenuwachtige koppies.

Dat snappen we ook wel, hoor! Na de nodige doelpunten was het toch echt tijd om naar de perskamer te gaan, waar het wachten op Gravenberch, Klaiber, Schuurs en Scherpen begon. Toen de vier Ajacieden binnen waren, kon het vragenfeest beginnen.

De video hierboven is heerlijk, maar ook de foto's zijn mooi om te zien. Zo zien we Gravenberch zijn favoriete filmheld nadoen: De Hulk! En de spelers lagen af en toe helemaal in een deuk om al die geweldige kindervragen. Wie is bijvoorbeeld de grootste mopperkont in de selectie? Na een tip van Klaiber wist Gravenberch het antwoord: Daley Blind!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Check hier alle voordelen en word lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >