Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax incasseert stevige tik op de neus van FC Twente...

Er zijn wel eens van die wedstrijden waar je vooraf niet bepaald naar uitkijkt. Dat je denkt van: oppassen geblazen, dit kan wel eens misgaan... Heel eerlijk? Die verwachting hadden we niet van Twente thuis. Wij hadden geen schrik van FC Twente. Maar na de 1-2 kregen we wel schrik van Ajax...

06 december 2020 - 15:21
Openerajatwecar
De Ajacieden blijven koploper. Daarmee is het goede nieuws op. © Pro Shots

Het viel nogal tegen en dat waren we alweer ventjes niet gewend van Ajax. De Ajacieden oogden volwassen en konden zelfs omgaan met rouleren. Niet dat er overdreven veel werd gewisseld, maar toch. Was dit dan dat ene tussendoortje te veel?

Dat ene tussendoortje waarvan je achteraf denkt, als er een reguliere maaltijd op het programma staat en je geen honger meer hebt: heb ik er wel slim aan gedaan? Het antwoord krijgen we de komende weken. Als Ajax uit de Champions League vliegt, hebben we een rampweek te pakken.

Alweer... Alweer, ja. Net als vorig seizoen tot maar liefst twee keer toe gebeurde. We hadden echt verwacht dat Ajax zou doorpakken en deze lastigste eredivisie-hindernis voor de winterstop vrij soepeltjes zou nemen. Maar nee, helaas. Een misrekening!

Het goede nieuws is dat Ajax tenminste koploper blijft. Dat is een schrale troost. Een heel schrale troost. Troost als doorgeslagen bier. Zelfs als je dat doodgeslagen biertje opdrinkt, smaakt het echt nergens meer naar. Helaas. En toch neem je die slok.

Laten we hopen dat Ajax zich snel herpakt. En dat deze nederlaag inderdaad ergens goed voor is, zoals Dusan Tadic stelt. Maar het wordt wel echt zaak om die woorden waar te maken. Op dit punt in het seizoen kun je alleen maar verliezen, niks winnen. Dus is het zaak om te doen wat je moet doen. Afgesproken?!

De foto's zijn van Pro Shots.

We kunnen ons voorstellen dat niemand jouw punten verdient, maar toch. Je kunt stemmen. Op de Ajacied van de Wedstrijd dus. Hierrr. We verwachten er weinig van, hoor, dus voel je nergens toe verplicht.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >