Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Zo wint Ajax zijn eerste lastige uitwedstrijd van het seizoen!

Het zwaartepunt van 2020/2021 komt pas na de winterstop. Er valt dus allemaal nog niets over te zeggen. Daarom is het van belang om nu zo min mogelijk punten te morsen. Wat dat betreft ligt Ajax op schema. Ook na de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (0-3). Dat was wel eens anders.

08 november 2020 - 22:55
Openerfotosutrechtcar
De heerlijkheid spat van deze foto af! © Pro Shots

Als je gaat kijken naar de resultaten van Ajax sinds december 2019 zijn die niet onwijs fraai. Verre van zelfs. Er werd een keertje of zes verloren terwijl Feyenoord nog altijd ongeslagen is. Je kunt je het misschien amper voorstellen, maar het is toch echt zo.

Dit terwijl Ajax redelijk wat steekjes liet vallen. Het werd dus wel weer eens tijd voor het ontwijken van een 'potentiële bananenschil', zoals dat tegenwoordig heet. Als je vervolgens Utrecht-uit moet voetballen, ben je benieuwd: kunnen de Ajacieden het opbrengen en een goed resultaat halen?

Het antwoord is ja! De koploper kwam in Nieuw Galgenwaard voor de verandering eens geen enkel moment in de problemen. Erik ten Hag zag zelfs een uitstekende wedstrijd, waarin sprake was van 'volledige dominantie'. Dat is misschien een tikje overdreven, maar op zich hoor je ons niet klagen als een trainer zulke woorden bezigt.

De doelpunten lieten eventjes op zich wachten. Maar zoals zo vaak tijdens Utrecht-uit was het bal zodra de ban werd gebroken. Meestal wordt het dan pas echt spannend, nu werd juist de angel uit de wedstrijd gehaald. En dus is het voor de verandering eens leuk om wat fotootjes van Utrecht-uit op een rijtje te zetten.

Kijk je mee? Dat kan dankzij Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, breng dan je stem uit op de Ajacied van de Wedstrijd. Dit is onze vaste verkiezing, op basis waarvan we aan het einde van het seizoen de Ajacied van het Jaar aanwijzen. Davy Klaassen doet sinds zijn terugkeer goede zaken. Nu weer? Dat bepaal jij!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >