Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zeg, weet je wat? We doen Neres op de wallpaper!

We hebben er een tijdje op moeten wachten. Eigenlijk zelfs wel langer dan een tijdje. Een hele poos. Waarop? Op de oude David Neres! De Braziliaan begint steeds beter in vorm te raken en doet weer denken aan zijn oude zelf. Top! Daarom zetten we Neres op de wallpaper!

22 november 2020 - 16:41
Neresherawall
Dit is de basis. De wallpaper is anders. Kijk maar! © Pro Shots

De afgelopen tijd moest Neres het doen met invalbeurtjes en af en toe zag je wel dat hij graag de samba wilde inzetten, maar soms lukte lijndansen nog niet eens. Zo gaat het wel vaker als een speler terugkeert na blessureleed.

Het is dan niet direct als vanouds, al denk je wel glimpen op te vangen dat 'het' er nog steeds zit. En hoewel Heracles Almelo geen tegenstand van het hoogste niveau vormde en Ajax achteloos met 5-0 won, werden we vrolijk van de acties van Neres. Heel vrolijk!

De rechtsvoor was overal. Hij passeerde tegenstanders, trok sprints, gaf voorzetten, pegelde raak en zocht de combinaties met teamgenoten. Vergeten we nog iets? Voeg het in je eigen hoofd gerust aan de opsomming toe! Neres dartelde weer. Als vanouds!

De oude Neres kan Ajax goed gebruiken! Zeker als het straks om het echie gaat, want het voelt met name in de eredivisie alsof we middenin een lange warming-up zitten richting de eerste toppers die pas na de winterstop worden gespeeld.

Tot die tijd is het gewoon zaak om potjes te blijven winnen, zo min mogelijk blessures op te lopen en toe te werken naar topvorm. Precies dat is wat Neres doet. Waar eindigt dit? Wij zijn er benieuwd naar, zeer benieuwd zelfs!

Helaas moeten we nog wat geduld betrachten, maar nu is het eerst tijd om de achtergrond van je telefoon een update te geven. We hebben het dik twee weken onder Ajax moeten stellen en dus is die achtergrond vast wel toe aan een update. Hier is die update, hoor, dankzij Neres! Deel je een screenshot met ons?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >