Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win toffe boek ‘De Golden Boys, het verloren team van Ajax’

Heb jij zin om tijdens de feestdagen met de beentjes languit op de bank te vertoeven met een goed boek in je handen? Dan moet je even doorlezen, want wij mogen tien exemplaren verloten van het toffe voetbalboek ‘De Golden Boys, het verloren team van Ajax’.

13 november 2020 - 09:49
Golden Boys 1200
Dit boek staat vol grappige, maar ook trieste verhalen. © Ajax Life

Dit boek is echt een aanradertje en verhaalt over de waanzinnig presterende Ajax A1 van seizoen 1997/1998. Het gaat over ‘het verloren elftal’ vol grote talenten, van wie alleen Andy van der Meijde doorbrak in Ajax 1.

Maarten Bax levert een boek af vol grappige (en trieste) feitjes over bekende en minder bekende spelers uit deze talentvolle lichting, die in dat ene jaar PSV met 8-0 over de knie legde en Feyenoord met liefst 11-3 versloeg.

Deze gouden lichting zou toch gaan schitteren in Ajax 1? Niks van dat alles, maar hoe kan dat nou? Waarom braken Brutil Hosé, Pascal Heije, Kevin Bobson en Darl Douglas niet door in het eerste elftal? Bax ging op onderzoek uit, sprak vele betrokkenen – spelers en trainers – en kwam tot bijzondere conclusies.

Om kans te maken op één van de tien boekwerkjes (winkelprijs 20 euro) , moet je wel het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag, speciaal voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Meedoen kan tot en met zondag 22 november.

Prijsvraag: Brutil Hosé vond wel degelijk het net voor Ajax 1. Tegen welke club maakte hij zijn eerste eredivisietreffer?

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Sluit je dan aan bij Supportersvereniging Ajax en krijg een Ajax-mondkapje cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >