Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een gouden limited edition sleutel of armband van Bonebakker!

De feestdagen staan voor de deur en dus is het tijd voor cadeautjes! Wij van Ajax Life dragen graag bij aan alle feestvreugde en geven daarom toffe sieraden van een échte Amsterdamse juwelier weg. Wil jij de sleutel tot onze stad winnen? Lees dan snel door!

30 november 2020 - 08:00
Bonebakker800
Ajax gaat alleen voor goud! © Bonebakker

Bonebakker bestaat al sinds 1792 en is daarmee de oudste juwelier van Nederland. De originele Sleutel van Amsterdam is dan ook in 1806 door Bonebakker gemaakt en destijds overhandigd aan Napoleon. De sieraden van Bonebakker zijn dus al eeuwenlang een begrip in Amsterdam en tevens geliefd bij veel Ajacieden. 

Tot zover een lesje geschiedenis. Nu door naar de prijzen! Het gaat om een sleutel aan een collier in achttien karaat geelgoud met diamant (t.w.v. 1090 euro) zoals hierboven afgebeeld. Daarnaast mogen we een achttien karaat geelgouden sleutel met diamant als koordarmband (t.w.v. 480 euro) weggeven. Deze zie je op het plaatje hieronder.

Bonebakker800 2

Wat je daarvoor moet doen? Nou, ons laten weten voor wie en waarom jij graag één van deze sieraden wil winnen! Je kunt meedoen tot en met maandag 7 december om 12.00 uur en de prijsvraag is speciaal voor Ajax Life-leden. Let er bij het invullen van het formulier wel even op dat je het achtcijferige lidnummer gebruikt.  

Overigens krijgen al onze leden ook nog eens korting bij Bonebakker. Voor de zilveren sleutel aan een collier gebruik je de code SVAjax-zilver. Op alle andere artikelen geldt een korting van vijftien procent. Gebruik daarvoor de code SVAjax-goud. De codes zijn geldig op alle aankopen vanaf 30 november tot en met 31 december.

Prijsvraag: Voor wie en waarom wil jij graag één van deze sieraden winnen?

Nog geen lid, maar wel kans maken op dit soort toffe prijzen? Sluit je dan aan bij onze ruim 110.000 leden en krijg een Ajax-mondkapje (t.v.w. 6,95 euro) cadeau!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >