Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: wat wil jij weten van Antony Matheus dos Santos?

Samba op de flanken met Antony en David Neres? Zeker, daar hopen wij ook op. Maar het is nu vooral tijd voor samba in onze mailboxen! Dit is namelijk het moment voor jullie om de twintigjarige aanvaller het shirt van het lijf te vragen!

02 november 2020 - 11:28
Antony 1200
Wellicht geeft Antony antwoord op jouw vraag en win je een Ajaxshirt! © Ajax Images

Het aantrekken van Antony blijkt een schot in de roos, hè? Potverdorie, wat heeft de Braziliaanse recordaankoop zich snel aangepast. Hij lijkt het prima naar zijn zin te hebben in Amsterdam en trapt de nodige lol met maatje Neres.

Antony strooit soms als Hakim Ziyech en er gaat continu dreiging van hem uit. Het is heerlijk om te zien dat de aanvaller gelijk zo lekker kan meedraaien. We gunnen hem een volle Johan Cruijff Arena, zodat hij ziet hoe gaaf het is als het stadion losgaat.

Tot die tijd moet hij lege stoeltjes vermaken. En ons voor de kijkbuis. Wel onderwerpen we hem vast aan ons vragenvuur, want we hebben de Ajacied precies hiervoor weten te strikken. Maar waarover het gesprek in het magazine Ajax Life gaat? Dat bepalen jullie!

Jullie bedenken namelijk de vragen die wij aan Antony stellen, dus kom maar door. Geen vraag is te gek, dus wees creatief. En stel vragen die anders niet zo snel gesteld worden, want het moet wel een beetje een leuk interview worden. Antony kiest zelf de allerleukste vraag uit en de steller ontvangt een Ajaxshirt. 

Mail je vraag tussen nu en zondagavond 8 november naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je lidnummer mee te sturen! Wij maken een voorselectie en doen vervolgens het vraaggesprek met Antony.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je snel aan bij SV Ajax! Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >