Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: blijf live op de hoogte van CL-ontmoeting Ajax - FC Midtjylland!

Wat maakt het toch een groot verschil of je toeleeft naar een wedstrijd in het stadion of op televisie. Wij zien het ook zo graag anders, maar we zijn machteloos. Er zit niets anders op dan maar weer op de bank hangen om Ajax aan het werk te zien, dit keer tegen FC Midtjylland. Tijd voor de tv-tip!

25 november 2020 - 13:58
Tvtipajamidcar
Beter kunnen we vanavond een paar keer ospringen! © Pro Shots

TV-tip is voor ons een soort allesomvattend principe, want er zijn allerlei opties om Ajax aan het werk te zien in de Champions League. Soms is het zelfs leuker om van meerdere walletjes te eten, want een tweede scherm erbij kan een saaie wedstrijd alsnog hartstikke leuk maken.

En mocht het onverhoopt erg spannend worden, dan kun je altijd de Twitter, Facebook of Insta van Ajax Life checken om de spanning een beetje van je af te 'socialmediaen'. Hoe dan ook, grote kans dat SBS6 of Ziggo Sport het eerste scherm vult.

Je kunt al om 20.30 uur bij SBS6 terecht, Ziggo Sport gaat live vijf minuutjes voor de aftrap om 21.00 uur. Het hangt er misschien maar net van af in welke commentator je zin hebt voordat je bepaalt waar je de wedstrijd daadwerkelijk kijkt. Indien je geld overhebt voor een avondje Sierd, kun je de wedstrijd via Ziggo Go los bestellen. Dat kost je 3,99 euro.

Ben je niet thuis omdat je bijvoorbeeld een vitaal beroep moet uitoefenen? Dan kun je misschien niet aanschuiven bij de televisie, maar wel luisteren. Als vanouds is er Radio 1 met de mannetjes van de radio. Of Ajax Radio. Laat je alleen niet te veel afleiden als je bijvoorbeeld een stuur in handen moet houden, want dat schiet niet op!

Zoals aangestipt zijn wij van Ajax Life er ook altijd nog. Volg ons op de socials als je dat nog niet doet! Oh ja, en abonneer je op onze podcast!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >