Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke basisploeg stuur jij over de Hunebed Highway?

Je zou het haast vergeten, maar zaterdag staat gewoon alweer een wedstrijdje tegen FC Emmen op het programma! Het is ook logisch dat de schijnwerpers zijn gericht op de Champions League. We mogen de eredivisie echter niet vergeten. Er moet 'gewoon' weer gewonnen worden, maar hoe?

27 november 2020 - 17:42
Hagselfemmajacar
Wij verwachten in Emmen wel het nodige gehussel! © Pro Shots

Blok drie van seizoen 20/21 puilt werkelijk uit en als je er eventjes met je hoofd niet bij bent, heb je zo een wedstrijdje gemist. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Ook de Ajacieden moeten hun koppie erbij houden, maar tegelijkertijd maken we ons een beetje zorgen.

Is de geest nog scherp? Zijn de benen nog fris? Hoe staat het met de pijntjes? Zulke zaken zijn ook belangrijk, hoor! Moet je niet onderschatten! Zo zagen we Daley Blind afhaken in de slotfase van de wedstrijd tegen FC Midtjylland (3-1). Het zou slechts kramp zijn, maar toch. Oppassen geblazen!

Kortom, bij het maken van een Ten Hags elfje moet je op zoek naar een combinatie van scherpe geest, frisse benen en Ajacieden verschoond van pijntjes. Hoe groot die uitdaging precies is? Dat durven we eerlijk gezegd niet in te schatten. Maar het moet lukken om een basisploeg van waarde over de Hunebed Highway te sturen.

Eventjes tussendoor: de Hunebed Highway is geen verzinsel of zo, maar de N34 voert je langs zo veel prehistorische grafkamers dat een bijnaam als vanzelf was geboren. Afijn, we dwalen af. Start onze app, kies je tactiek en selecteer een elftal Ajacieden dat moet kunnen winnen van Emmen!

Klik op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd aan De Oude Meerdijk. En ga lekker aan de slag. Klaar? Deel jouw opstelling via de socials en voeg #tenhagself toe. Op die manier kun je simpel checken welke gedachten andere Ajacieden hebben, over hun ideale basiself bijvoorbeeld.

Hartstikke leuk hoor, probeer maar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >