Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij goed reeksje voort in Utrecht?

De wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op. Soms heb je een tussendoortje, soms moet je flink aan de bak. En zondag is zo'n opdracht die Ajax absoluut niet te licht mag opvatten. We hebben het natuurlijk over het uitduel met FC Utrecht. Hoe ziet jouw winnende formatie eruit?

06 november 2020 - 16:10
Hagselfutrechtcar
Heb jij nog een stukje goedbedoeld advies voor Ten Hag? © Pro Shots

Je verwacht het misschien niet, maar Ajax is in Nieuw Galgenwaard aan een best goede reeks bezig. Ja, de halve finale in het KNVB-bekertoernooi ging met 2-0 verloren. Klopt. Maar de laatste drie potjes in de eredivisie leverden zeven punten op. Dat is geen slecht gemiddelde voor een lastig uitpotje, toch?

Zeker, niet slecht. Maar het wordt zaak om dat gemiddelde op te krikken. En waarom ook niet? Utrecht zat wel eens lekkerder in zijn vel en als Davy Klaassen nu gewoon vanaf de aftrap van de partij is, maken we ons over de controle op het middenveld ook niet zoveel zorgen.

Bovendien is iedereen fit, behalve de langdurig afwezige Mohammed Kudus. En het is nog wachten op de uitslagen van de coronatest. Maar toch, Ajax is wel eens met slechter gemoed in de bus naar Nieuw Galgenwaard gestapt. Utrecht is nog het meest onvoorspelbaar nu René Hake het op z'n minst tijdelijk overneemt van de pardoes vertrokken John van den Brom.

Hoe dan ook, het is tijd om jouw Ten Hags elf in te dienen om de trainer van volstrekt ongevraagd advies te voorzien! Ook van ongevraagd advies wordt niemand slechter. Zolang de aangedragen ideeën je maar aan het denken zetten. Dan is een suggestie al pure winst. Jouw ideale opstelling maak je in onze app.

Heb je de app nog niet op je telefoon? Download deze dan snel! Klik op het tabblad 'de tribune' en selecteer de wedstrijd tegen FC Utrecht. Daarna is het een kwestie van de tactiek bepalen en de poppetjes naar de juiste plek slepen.

Klaar met het maken van je opstelling? Deel deze dan via socials voorzien van #tenhagself! Wedden dat andere Ajacieden iets vinden van jouw basiself? Dat is dus precies de bedoeling!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >