Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bem-vindo, wallpaper! Antony staat te shinen in zwart/goud uitshirt

Het is niet raar als plankenkoorts je parten speelt bij je debuut in de Champions League. Ga er maar aanstaan. Gelukkig was er van zenuwen weinig te merken in de tweede CL-wedstrijd van Antony en eiste hij direct een hoofdrol voor zich op. Door die hoofdrol won Ajax met 1-2 van FC Midtjylland. Wallpaper!

04 november 2020 - 02:05
Wallpapermidajacar
Smaakt dit beeld naar meer? Download onze wallpaper! © Pro Shots

Het is fijn dat er van Antony altijd dreiging uitgaat en hij niet per se een goed spelend elftal nodig heeft om iets uit te halen op het veld. Laat hem maar lekker zijn gang gaan. Goede assistentie maakt het vervullen van een hoofdrol trouwens wel gemakkelijker.

Kijk maar eens naar de acties van Dusan Tadic in de eerste 48 seconden. Als Tadic zich in die eerste minuut niet zo balvast had getoond, kon Antony natuurlijk nooit scoren. De assist was niet helemaal perfect, maar als je je snel omdraait en net zo rap uithaalt, mag je daarna juichen.

En gejuicht hebben we! Twee keer zelfs in het eerste kwartier. En in de tweede helft nog een keertje, maar die treffer werd helaas (terecht) afgekeurd. Het toonde eens te meer de dreiging die uitgaat van Antony. Het zwart/goud staat hem trouwens goed, al geldt dit voor meer Ajacieden!

Ajax heeft wel eens mindere wedstrijden gespeeld in een speciaal ontworpen derde tenue. Gezien de populariteit van het jubileumshirt, is het maar goed dat het tijdens het eerst optreden direct raak was. Een Europese uitzege! Hoewel het spel niet groot was, vieren we deze overwinning op Deense bodem uiteraard met een wallpaper.

Je raadt vast al wel van wie: van Antony dus! Bem-vindo in de Champions League! Kijk 'm shinen, die rechtsbuiten! Kijk eens hoe goed dat zwart/gouden derde shirt de Ajacieden staat. Kijk eens hoe er werd gewonnen! Kijk jij straks op de achtergrond van je telefoon naar onze wallpaper? Wij hopen van wel.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >