Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Attentie, attentie, geef je op voor de Ajax Kids Club persconferentie!

Denk jij dat je spelers van Ajax beter kunt interviewen dan de journalisten op televisie? Geef je dan op voor de Ajax Kids Club persconferentie van zondag 13 december!

20 november 2020 - 14:27

We zoeken namelijk acht Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die zin hebben om naar de Johan Cruijff Arena te komen voor de Ajax Kids Club persconferentie, de leukste persco van heel Nederland! Deze organiseren we op zondag 13 december, begin van de middag.

Vier spelers van Ajax (wie dat zijn blijft nog even een verrassing) komen speciaal voor jullie naar de officiële persruimte om al jullie vragen te beantwoorden. En geen vraag is te gek hoor, dat hebben we de laatste jaren wel gezien, haha!

Om kans te maken op deze supertoffe ervaring, moet je natuurlijk wel iets doen!

Bedenk jouw allerleukste, grappigste, brutaalste of meest creatieve vraag en vul die in op onderstaand formulier. Tip: wees origineel!

Je kunt jouw vraag insturen tot en met zondag 29 november. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club en ook het clubblad ontvangen? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Je krijgt dan ook een Ajax-mondkapje cadeau.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >