Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 3: win boek Golden Boys, bundel met Oranje-anekdotes of uitgave over Wilkes

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

05 november 2020 - 10:30
Boekenal3 800
Heb jij nog ruimte in je boekenkast? © Ajax Life

In het derde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. En dit keer is het ook echt uiteenlopend! Als lid van SV Ajax maak je kans om een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

We beginnen met de uitgave van Nino Wilkes (stiefzoon van Patrick Kluivert), die in het boek ‘De zoektocht van een kleinzoon’ op zoek gaat naar de roots van zijn opa Faas. Faas Wilkes (1923-2006) was een stilist, maar droeg nimmer het Ajaxshirt. Wilkes was wel een grootheid in binnen- en buitenland en hét idool van Johan Cruijff. 

Verder geven we exemplaren van ‘Schaken met Edgar Davids’ weg, waarin auteur Rob de Leede al zijn anekdotes over mensen uit de voetbalwereld heeft gebundeld. Hij liep immers vanaf 1988 rond in de voetballerij en maakte acht eindtoernooien van het Nederlands elftal mee, onder andere als woordvoerder van Oranje. We zitten eerste rang, vanaf het gouden EK in 1988 tot en met het WK in 2014. 

Tot slot maak je kans op het boek ‘De Golden Boys’ van Maarten Bax. Over de waanzinnig presterende Ajax A1 van het seizoen 1997/1998 is wel vaker geschreven, maar nu is er een boek over ‘het verloren elftal’ vol grote talenten, van wie alleen Andy van der Meijde definitief doorbrak in Ajax 1. Het boek staat vol met grappige (en trieste) feitjes over bekende en minder bekende spelers uit deze talentvolle lichting.

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 3 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de derde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 26 november. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: welke studie volgt Victoria Pelova?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Het lidmaatschap is nu inclusief een Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >