Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win een interview met Ryan Gravenberch!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want wij zoeken een Ajaxsupportertje dat graag langskomt om Ryan Gravenberch te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar wel zin in? Lees dan snel door!

15 oktober 2020 - 13:05
Gravenberch 1200 (1)
Heb jij zin in een ontmoeting met Gravenberch? Doe snel mee! © Ajax Images

Bij Ajax lopen veel goede voetballers rond. Grote talenten, zoals Gravenberch. De middenvelder is pas 18 jaar en misschien kun jij hem straks alles vragen wat je maar wilt! We zoeken namelijk een Ajax Kids Clublid dat Ryan wil interviewen.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Ryan te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supergaaf toch?

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, is er ook een professionele fotograaf bij. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes thuisgestuurd! Natuurlijk moet je vanwege corona wel afstand houden, maar op anderhalve meter kun je nog steeds prima kletsen.

Let wel even goed op, het interview vindt - zoals het er nu naar uitziet - plaats op vrijdag 6 november na de training. Dat is meestal rond 12.00 uur. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon op school, maar onze ervaring is dat een leerling voor zo’n leerzaam interview er best even op uit mag!

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een toffe vraag en wie weet mag jij die (en andere vragen) aan Ryan komen stellen. Je kunt jouw vraag (met je lidnummer) insturen tot en met zondag 25 oktober via kidsclub@svajax.nl.

De winnaar krijgt kort erna een belletje van ons!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club en clubblad Ajaciedjes ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >