Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win drive-in plek voor Ajax - sc Heerenveen op bioscoopscherm!

Het fenomeen drive-in bioscoop ken je vast wel en precies daarover hebben we wederom nieuws! Je kunt ook Ajax - sc Heerenveen vanuit je auto kijken op een groot LED-bioscoopscherm met uitzicht op de Johan Cruijff Arena. Wij verloten twee plekjes!

12 oktober 2020 - 14:23
Bioscoop 1200
Natje en een droogje zijn allemaal te bestellen! © Pro Shots

Natuurlijk kijk je Ajax het liefst in het stadion, maar gezien alle coronamaatregelen is dat allemaal even niet aan de orde. Een alternatief is de Pathé drive-in bioscoop bij Borchland. Vanuit je eigen auto kun je live de wedstrijd volgen met live-commentaar van Fox Sports via de autoradio. Natuurlijk nog even onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen, dat wel.

Deze coronatijden zijn ingewikkeld en rot, maar de initiatieven die door ondernemers worden bedacht om de pijn te verzachten zijn best leuk! In een drive-in bioscoop naar Ajax kijken is dus zo'n alternatief. Een natje en een droogje terwijl je in de auto de wedstrijd volgt?

Dat werkt makkelijk: je krijgt bij de ingang een QR-code om snacks en drankjes te bestellen. Je bestelling wordt dan – geheel coronaproof – naar je vierwieler gebracht.

Er is plek voor 130 auto’s per wedstrijd en de kosten per auto bedragen 22,50 euro. Je leest hier meer over het bestellen van kaartjes. Je ziet gelijk een overzicht van de overige Ajaxduels die op het grote scherm worden vertoond.

Wil je voor zondagmiddag om 14.30 uur kans maken op een gratis parkeerplek voor het grote scherm tijdens Ajax - sc Heerenveen? Geef dan het juiste antwoord op de volgende prijsvraag. Meedoen kan tot en met dinsdag, 15.00 uur. Zorg dus dat je snel in actie komt.

We verloten een plekje onder leden van Ajax Life en eentje onder leden van Ajax Jonge Schare. Als je meedoet als Ajax Jonge Schare-lid moet je uiteraard wel bij iemand met een auto en rijbewijs instappen.

Prijsvraag: met welke ploeggenoot zou Ryan Gravenberch - als het moest - best in quarantaine willen zitten?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >