Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens/-meisjes voor Jong Ajax - Jong Utrecht!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Dan zoeken we jou, want we hebben je hulp maandagavond 19 oktober om 18.45 uur nodig. We zoeken namelijk ballenjongens en -meisjes voor Jong Ajax - Jong Utrecht.

02 oktober 2020 - 11:34
Ballenjongen 1200 (1)
Eens kijken... Waar moet die bal heen? © De Brouwer

Deze wedstrijd is gesloten voor supporters en dat komt natuurlijk door corona, maar jij kunt er misschien toch bij zijn. Langs de lijn zelfs, oh jazeker! Als ballenjongen of -meisje. Gaaf toch? Precies!

Om kans te maken op deze toffe prijs moet je wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Als winnend Ajax Jonge Schare-lid kun je dan zien hoe talenten als Brian Brobbey en Kenneth Taylor hun wedstrijd voetballen. En wie weet mag je de bal wel aan Naci Ünüvar geven voor een ingooi.

Als winnaar zorg jij namelijk dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, geniet jij van het spelletje en schat je in of sommige talenten het in zich hebben om het eerste elftal te halen. Ook desinfecteer je de uitgespeelde ballen, want corona!

Over corona gesproken: er mag geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 5 oktober. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: in welke plaats is Alex Méndez geboren?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >