Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij een Kudusloos Ajax neer in Venlo?

De vaste basisformatie van Ajax begon net een beetje vorm te krijgen, maar toen kwam opeens het nieuws dat Erik ten Hag het voorlopig moet stellen zonder Mohammed Kudus. De trainer moet dus weer puzzelen, maar misschien kun jij hem daar een handje bij helpen. Hoe zet jij een Kudusloos Ajax neer in Venlo?

23 oktober 2020 - 10:11
Kudustenhagself800
De blessure van Kudus is nóg vervelender dan de nederlaag tegen Liverpool... © Ajax Images

Het middenveld was de afgelopen weken op zijn zachtst gezegd een discussiepuntje, maar met Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Kudus leek Ten Hag zijn ideale formatie te hebben gevonden. Maar ja, toen kwam dat vervelende nieuws over de Ghanees en konden alle plannen weer in de prullenbak.  

Terug naar de tekentafel dus. Er zijn immers nog altijd genoeg manieren om het gemis van Kudus op te vangen, maar welke is de juiste? Die vraag leggen we bij jou neer! Val jij terug op Quincy Promes op tien, of zie je liever een controleur als Edson Álvarez op het middenveld? We hebben tegen Liverpool weer gezien dat ook Daley Blind prima uit de voeten kan op die positie.

Vragen, vragen, vragen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het wel of niet spelen van Antony. Het is altijd nog een beetje onduidelijk wat de Braziliaan precies mankeert en of hij er in Venlo wel gewoon bij is. Mocht Antony nog altijd niet fit genoeg zijn voor het duel met VVV, wie stel jij dan op als zijn vervanger?

De antwoorden op al deze vragen kun je verwerken in jouw ideale opstelling. Deze maak je in onze app, die je hierboven gemakkelijk kunt downloaden. Heb je de app al? Klik dan op het tabblad 'de tribune' en selecteer VVV-Venlo - Ajax. Daarna is het een kwestie van de tactiek te bepalen en de juiste poppetjes aan te vinken.

Vergeet als je klaar bent vooral niet om je opstelling te delen via socials voorzien van de hashtag #tenhagself! Reken maar dat jouw opstelling flink wat voer voor discussie oplevert. En dat is altijd leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >