Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Lucky en Ajax Kids Clubleden ontdekken nieuwe spelersbus van Ajax!

Je hebt de nieuwe spelersbus van Ajax vast al gezien, maar wij hebben nog meer beelden hoor! Lucky en drie leden van de Ajax Kids Club gingen namelijk op onderzoek uit en vonden de Ajaxbus.

05 oktober 2020 - 11:51

Toettt, toetttt! De Ajaxspelers stapten afgelopen week voor het eerst in de fonkelnieuwe spelersbus van Ajax. Veel geluk bracht het niet, want er werd met 1-0 verloren in Groningen. Aan de bus lag dat natuurlijk niet, want die is eeeeeeecht prachtig!

Lucky, Ajax Kids Clubpresentator Wessel en twee andere leden van de Ajax Kids Club ontdekten de nieuwe spelersbus al een paar dagen eerder. Ze gingen stiekem op pad voor een spannend avontuur, want ze hadden gehoord dat de nieuwe Ajaxbus al ergens in een garage stond…

Dus de vier gingen op onderzoek uit en vonden de bus… Maar ja Lucky, je mag natuurlijk niet zomaar de garage in, toch…? Oeps, toch doen hè… Oh, oh, oh… Hoe dat allemaal ging…? Bekijk snel de video hierboven en neem zelf een kijkje in de toffe spelersbus van Ajax.

Wil je meer weten over de Ajax Kids Club? Check hier alle informatie en sluit je aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >