Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Lang gaat zijn minuten niet maken bij Ajax, maar Club Brugge

Past er nog iemand door de uitgang? Het antwoord op die vraag lijken we met 'ja' te kunnen worden beantwoorden. Het gaat om Noa Lang, die op het punt staat om Ajax te verruilen voor Club Brugge. Lang ziet in België meer kansen op speeltijd.

04 oktober 2020 - 21:54
Langclubcar
Twente-uit gaat de boeken in als Langs hoogtepunt. © Pro Shots

Het is nog onduidelijk of de overgang van tijdelijke aard is of dat het een definitieve transfer betreft, maar het is de bedoeling dat Club zijn aanwinst maandag presenteert. Dinsdag is ook geen optie meer, want tegen die tijd zit de transfermarkt eindelijk op slot. Voetbal International weet meer.

De 21-jarige Lang werd vorig seizoen verhuurd aan FC Twente, al was zijn periode in Enschede vanwege de uitbraak van het coronavirus van korte duur. Desondanks leek er een meer volwassen versie van Lang terug naar Amsterdam te zijn gekomen.

Het leek er niet direct op dat Lang op de deur van de basiself klopte, maar gezien het onwijs drukke programma dat Ajax tegemoet gaat, is Lang zo'n momentenvoetballer die je er best prima bij kan hebben voor het geval de nood aan de man is.

Als Ajax in de knel komt, moet het echter voor ander materiaal kiezen. En blijkbaar heeft de club daar vrede mee. Anders valt niet te verklaren dat wordt ingestemd met een vertrek naar Club. Best jammer wel, omdat Lang in de flitsende voorbereiding nog best aardige dingen liet zien.

Het aantal speelminuten van Lang voor Ajax blijft dit seizoen daarom waarschijnlijk beperkt tot slechts zeven. Die minuten maakte hij tijdens een invalbeurt gedurende de 3-0 tegen RKC. De laatste twee keer zat de aanvaller al niet meer bij de selectie, al zou dit ook best eens met een coronabesmetting te maken kunnen hebben.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >