Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaiber heeft zijn Champions League-tattoo niet meer...

Leuk, dachten we! Als we na afloop van VVV-uit toch de 0-13 met Sean Klaiber bespreken, kunnen we net zo goed vragen naar zijn tatoeage. De bal van de Champions League stond op zijn arm. Ja, je leest het goed. Stond. Klaiber heeft 'm niet meer.

27 oktober 2020 - 09:41
Klaibertattoo800
Deze tattoo heeft Klaiber dus niet meer. Tijdelijk of...? © Pro Shots/Ajax Life

Bij de komst van Klaiber naar Ajax viel ons iets op bij een blik op zijn onderarm. Wat zagen we daar voorbij de mouw van het shirt van FC Utrecht? Inderdaad, een heuse CL-tattoo! De rechtsachter bleek 'm al op zijn zestiende te hebben gezet.

“Zo van: dit wordt ooit mijn niveau en ik heb nog steeds dromen, dus hoezo niet?” Dat was Klaibers achterliggende gedachte toen hij plaatsnam op de stoel. Hartstikke leuk onderwerp dus om het over te hebben, in aanloop naar de tweede groepswedstrijd.

Eerst een tatoeage en vervolgens je droom waarmaken en echt in het kampioenenbal voetballen. Maar nee, de nieuwste aankoop loopt niet meer rond met een CL-bal op zijn onderarm. “Nee man, ik heb 'm niet meer,” reageert Klaiber tegenover Ajax Life. Beluister het gesprek in onze podcast!

“De tattoo was nog niet helemaal af, dus ik heb wat anders gezet. Iets eroverheen. Ik vond 'm een beetje te groot, daarom heb ik 'm nu niet meer. Als ik echt mag debuteren in de Champions League, ga ik 'm weer laten zetten, denk ik,” vervolgt Klaiber.

“Vond je 'm hard,” vraagt de verdediger ter bevestiging. Ja, het is toch tof om zo'n tattoo te laten zetten en nu die droom echt te kunnen waarmaken?! “Ja, mooi hè. Zeker als je bedenkt dat ik straks misschien wel echt speelminuten krijg. Als ik mijn debuut mag maken, komt er zeker een tattoo terug. Laten we het hopen! Het is zonde voor nu, maar hopelijk komt-ie terug.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >