Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ga je mee op treurtrip naar de Johan Cruijff Arena...?

Ben jij bekend met de term treurtrip? Google maar eens. Het is ergens jammer dat de term is bedacht door een AZ'er, maar misschien is dat ook wel weer een beetje toepasselijk. Hoe dan ook, een Europees avondje zonder supporters leent zich natuurlijk voor de ultieme treurtrip.

22 oktober 2020 - 01:24
Treurtrip640opener
We weten allemaal hoe het had moeten zijn... © De Brouwer

Als je de term nog niet kende, snap je inmiddels wel waar het naartoe gaat. De originele betekenis van een treurtrip is het bezoeken van een lelijke plek in Nederland. Dat is de Johan Cruijff Arena natuurlijk niet. Maar dat komt deels ook door het gevoel wat wij erbij hebben.

Het inmiddels fijne gevoel werd onwijs versterkt door vele mooie, magische Europese avondjes. We zouden er haast een moord voor doen om die per direct weer terug te krijgen. Helaas werkt het zo niet en dat is misschien maar goed ook...

Maar manman, dat uitgerekend Ajax - Liverpool (0-1) zonder supporters gespeeld moest worden. Dat doet pijn in het hart, hoor. Daar komen we niet zomaar overheen. Wat een verschrikking! Ergens bekruipt je zelfs het gevoel dat er in het bijzijn van dik 50.000 Ajacieden wel was gescoord...

Hoe verschrikkelijk het ook is, we wilden het niet compleet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat wij van Ajax Life op treurtrip gingen. Rondom de JC Arena. Gewapend met een fototoestel. De treurplaten zijn dan ook gemaakt door De Brouwer.

Als je klaar bent met treurtrippen, neem dan nog even snel de moeite om te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Ajax speelde best aardig, maar kwam net tekort tegen Liverpool (0-1). Stemmen kan via deze link.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >