Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fans en oudere broer van Kudus geëmotioneerd door uitvalbeurt

Mohammed Kudus stond woensdagavond aan de aftrap van Ajax – Liverpool (0-1), maar de middenvelder moest zich al na acht minuten laten vervangen met vermoedelijk een kniekwetsuur. In Ghana werd dat met tranen in de ogen gevolgd.

22 oktober 2020 - 08:57
Kudus 1200 (1)
Ajax heeft er een hoop fans bij in Ghana! © 3Sports

Want ja, het is niet zomaar wat hè! Als twintigjarige Ghanees voor Ajax debuteren in de Champions League! Daarom werd dat in zijn geboortestad Accra nauwgezet gevolgd. In de wijk Nima werden stoeltjes en alles bijeengepakt en ging men er eens goed voor zitten. Of staan.

Op de beelden zien we de oudere broer van Kudus geëmotioneerd toekijken. Omringd door wijkbewoners. Zou Kudus wat Ajaxshirts naar Nima hebben gestuurd? Het zijn prachtige beelden, terwijl op de achtergrond vrolijk wordt getrommeld. De beelden hieronder zijn van 3Sports.

Maar ja, hoe vervelend is het dan om te zien dat de persoon op wie iedereen zo trots is al zo snel uitvalt? Kudus moet er al veel te vroeg af en het is afwachten hoe ernstig de blessure is. We zien op de beelden hoe zijn oudere broer de tranen moet wegslikken.

De wedstrijd is natuurlijk evengoed uitgekeken, want we hebben zomaar het idee dat Ajax er een hoop supporters bij heeft in Ghana!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >