Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Drukdrukdruk: zo ziet blok twee eruit voor de Ajacieden

Het lijkt een beetje alsof er niets gebeurt rondom Ajax... Er rommelt altijd wel wat, maar je kunt het niemandsland van de interlands prima beschouwen als stilte voor de storm. Want als er zondag wordt afgetrapt, gaat het ook direct helemaal los gezien het overvolle tweede blok.

13 oktober 2020 - 13:52
Drukdrukdrukbloktweecar
Hopelijk valt er op afstand nog wel iets te juichen! © De Brouwer

Het was Erik ten Hag die het seizoen als eerste begon onder te verdelen in blokken en velen volgden, waaronder wij nu ook. We tellen af naar het tweede blok, waarin Ajax kijken zo'n beetje het enige pleziertje is dat over dreigt te blijven. Er zijn weer strengere coronamaatregelen op komst.

Ajax - sc Heerenveen is verplaatst van zaterdag naar zondag (aftrap 14.30 uur) en dus moeten we een dagje extra aftellen, maar daarna kunnen we ook echt onze lol op. Hopelijk zet Ten Hag de poppetjes – al dan niet met hulp van Marc Overmars – op de juiste positie, zodat we er inderdaad plezier van hebben.

De Ajacieden moeten vanaf nu presteren op twee fronten, want naast de eredivisie starten ook de Europese verplichtingen. Als gevolg van de corona-pandemie zit de Europese kalender in 2020/2021 anders in elkaar dan we zijn gewend, zeker in de groepsfase.

De komende drie weken staan er midweeks maar liefst drie groepswedstrijden op de planning. De ploeg kan dus om de paar dagen aan de bak, lekker! Hopelijk is de selectie breed genoeg, vallen de blessures gezien alle drukte mee en keert er van de internationals niemand terug met een coronabesmetting...

Overigens kunnen we ook nu nog van harte aanbevelen om de digitale Ajaxkalender op je telefoon te installeren. Ajaxsupporters die dit al hebben gedaan, zijn hartstikke blij met dit stukje service, want wijzigingen worden automatisch doorgevoerd en over het algemeen wijzigt er tijdens een seizoen nogal eens iets!

Er staan tijdens blok drie overigens nog meer wedstrijden op het programma voor, maar dat blokje duurt dan ook iets langer. We komen daar absoluut nog op terug, beloofd. Eerst is het tijd voor blok twee en hopelijk goed spel gekoppeld aan driepunters en minder rode kaarten. Hup Ajax!

Dit staat Ajax te wachten in blok twee:
Zondag 18 oktober om 14.30 uur: Ajax - sc Heerenveen
Woensdag 21 oktober om 21.00 uur: Ajax - Liverpool
Zaterdag 24 oktober om 16.30 uur: VVV-Venlo - Ajax
Dinsdag 27 oktober om 21.00 uur: Atalanta Bergamo - Ajax
Zaterdag 31 oktober om 20.00 uur: Ajax - Fortuna Sittard
Dinsdag 3 november om 21.00 uur FC Midtjylland - Ajax
Zondag 8 november om 12.15 uur: FC Utrecht - Ajax

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >