Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - PSV!

Ajax is nog altijd koploper van de eredivisie en de voorsprong bedraagt nog steeds drie punten. Ook het doelsaldo is veel en veel beter. Maar het sentiment? Dat liegt er nu even niet om. Die zit in het rood na de derde nederlaag van het seizoen. Hoog tijd dus voor de prijsvraag voor Ajax - PSV!

27 januari 2020 - 16:05
prijsvraag1920ajapsvcar
Dankzij dit doelpunt kwam er eindelijk verlossing! © Pro Shots

De Ajacieden moeten vaak top voetballen om van PSV te kunnen winnen. Want zodra er een radartje niet goed staat geschakeld, weet de lampenclub tegen Ajax op één of andere manier vaak toe te slaan. Dat bleek eerder dit seizoen nog tijdens de uitwedstrijd (1-1).

Grote kans ook dat Ajax het in de topper – want dat is en blijft het – moet stellen zonder dirigenten als Daley Blind, David Neres en Hakim Ziyech. Dat scheelt toch een slok op een borrel, maar met de steun van een volle en zeer fanatieke Johan Cruijff Arena moet er toch iets mooi mogelijk zijn?

Wij hopen het van harte en we zijn benieuwd of die hoop zondag vanaf 16.45 uur wordt bevestigd, want dat is het moment waarop wordt afgetrapt. Dat is waarschijnlijk ook het moment waarop AZ evenveel punten heeft als Ajax en alleen al daarom is het zaak om de topper winnend af te sluiten.

Heb jij zin Ajax zondag voorwaarts te schreeuwen tegen PSV? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We verloten negen setjes kaartjes voor deze belangrijke wedstrijd. Je krijgt tot donderdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen.

Tijdens welke editie pakte Ajax in de toen nog Amsterdam Arena voor het eerst drie punten tegen PSV?

We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="450" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >