Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan de teruggekeerde Babel!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘vragenvuur’. Daarvoor sturen onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare hún vraag in voor een speler. Ryan Babel is terug en dus wisten we natuurlijk gelijk dat we de aanvaller voor deze rubriek wilden strikken. En weet je, Babel vond het zelf ook tof! Dus stuur snel jouw vraag in en wie weet krijg je antwoord!

13 januari 2020 - 14:35
Vragenvuur-Babel-1200
Babel is terug en dus kunnen we vragen aan hem stellen! © Ajax Images

Voor editie zeven schuift de inmiddels 33-jarige Babel dus bij ons aan om jullie leukste vragen te beantwoorden. Wat wil jij van de man met het roze kapsel weten? Geen vraag is in principe te gek. De vragen van journalisten kan Ryan wel dromen, dat kunnen jullie vast beter!

De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt van Ajax, waarop we Babel natuurlijk een krabbeltje laten zetten. Ryan kiest zelf de leukste vraag uit.

Wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk voor dinsdag 28 januari jouw leukste vraag voor de Ajacied, vul deze in via onderstaand formulier en stuur ‘m op. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Ryan.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen! Een halfjaarlidmaatschap kost nu slechts 14 euro!

[gravityform id="441" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >