Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht uitvak steunt Ajax bij Getafe-uit!

Ajax heeft wederom een Europees uitvak uitverkocht! Dit betekent dat er 843 Ajacieden van de partij zijn tijdens de uitwedstrijd in Madrid, waarin de ploeg van Erik ten Hag het opneemt tegen Getafe. De Spanjaarden staan bekend als stugge tegenstander en dus is alle steun welkom!

25 januari 2020 - 12:37
Valencia-Ajax-CL2019_1011
De vorige twee tripjes naar Spanje draaiden uit op een succes! Nu weer? © De Brouwer

Er waren flink wat supporters die hun reis naar Spanje al hadden geboekt, maar garantie op een wedstrijdkaartje was er niet. De kaartverkoop liep uit op een kleine loterij, want er waren slechts 843 kaartjes gereserveerd voor de Ajacieden. Het uitvakje in het Coliseum Alfonso Pérez valt zeker voor Europese begrippen een beetje tegen.

Het wordt in Madrid dus even iets anders dan we de laatste tijd gewend zijn toen we met duizenden op pad gingen. Maar goed, Europese uitwedstrijden zijn altijd tof, ook al betreft het deze keer een potje in de Europa League in plaats van de Champions League. Over een kleine maand ziet een bomvol uitvak hopelijk dat Ajax opnieuw een mooie prestatie neerlegt.

Overigens wees Ajax er bij het delen van de kaartverkoopinformatie op dat je op de wedstrijddag (donderdag 20 februari) tussen 12.00 en 14.00 uur in de stad wordt verwacht voor het omwisselen. Vervolgens wordt er al om 18.55 uur afgetrapt door Ajax en Getafe.

Tot in Spanje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >