Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax - SV Spakenburg via open kanaal FOX!

Jazeker, het is matchday! Ajax treedt in de eigen Johan Cruijff Arena aan tegen tweede divisionist SV Spakenburg. Het is een duel in de achtste finales van het vaderlandse bekertoernooi en je hoeft er precies niks van te missen!

22 januari 2020 - 05:00
tv-tip-spakenburg-1200
Thuisblijvers kijken Ajax - Spakenburg op het open kanaal van Fox! © Pro Shots

Het is volle bak in de Arena als de nummer 9 van de Tweede Divisie langs komt in een – écht waar – uitverkocht huis. Ajax is deze dagen simpelweg ongekend populair en waar veel vaste bezoekers een wedstrijdje laten schieten, maken veel supporters woensdagavond misschien wel hun Ajaxdebuut.

Voor de thuisblijvers is er echter goed nieuws. Ajax – Spakenburg is 20.45 uur live te zien op het open kanaal van FOX en FOX Sports 1. De betaalmuur is tijdelijk even neergehaald en dus hoef je helemaal niks van de actie te missen en kun je live getuige zijn van een bekeravondje in Amsterdam.

Heb je zin in een stukje voorbeschouwen? Zorg dan dat je je kijkbuis om 20.00 uur aanzwengelt. We kunnen ons voorstellen dat de bespiegelingen vooraf best geinig kunnen zijn, omdat het voor een club als Spakenburg hartstikke bijzonder is om met zo veel support naar de JC Arena te komen. Een reportage hier of daar ligt dan ook vast in het verschiet en de interviewtjes met 'Hens Kree' zijn vast ook grappig.

Tijdens de wedstrijd zijn wij van Ajax Life natuurlijk ook in touw om onze volgers via onze online kanalen te voorzien van de laatste ontwikkelingen. Volg ons daarom via deze site, Twitter, Facebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >