Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke oplossing en opstelling bedenk jij voor winst op PSV?

Het ging tijdens het algemene persgesprek over Perr Schuurs zonder dat de naam van de verdediger werd genoemd. Waarom? Er werd Erik ten Hag een kwestie over de sterkst mogelijke opstelling voorgelegd en die vraag passen wij nu door naar jou!

31 januari 2020 - 15:55
hagself1920ajapsvcar
Ten Hag deed in 2020 nog geen beroep op Schuurs. © Pro Shots

De vraag behelsde of het soms geen idee was om Lisandro Martínez weer terug naar de middelste linie te plaatsen omdat Ajax nu eenmaal ruimer in zijn centrale verdedigers dan middenvelders zit. Met andere woorden: dan komt er achterin een plekje vrij voor Schuurs als centrale verdediger.

Erik ten Hag erkende dat deze mogelijke oplossing door zijn hoofd heeft geschoten, maar het nadeel is dan wel dat je met twee rechtsbenige centrale verdedigers komt te staan. En dat heeft de trainer liever niet, kun je automatisch uit zijn antwoord opmaken.

Toch moet er iets gebeuren, want Ajax mag niet nogmaals zo'n teleurstellende wedstrijd spelen als in Groningen. De Ajacieden maakten tegen de plaatselijke FC (2-1) geen moment aanspraak op de drie punten en als er iets noodzakelijk is tegen PSV, dan is het wel winst! Hoe pak jij zoiets aan?

Ja, je leest het goed. We kijken naar jou! Misschien is Ten Hag er voor zichzelf uit, maar een extra oplossing kan nooit kwaad. Jij kunt jouw ideale opstelling samenstellen in onze app, dus zet ‘m snel op je telefoon. Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de topper tegen PSV.

Vervolgens bepaal je de optimale tactiek en sleep je spelers naar hun gewenste positie. Zodra jouw ideale opstelling een feit is, kun je deze via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/jonagold__/status/1223200116972105728

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >