Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Plaatjes van bekeravondje met volop vers bloed voor Ajax!

Dat Ajax met ruime cijfers - het werd 7-0 - zou winnen van SV Spakenburg was niet echt een verrassing, maar de ongekend jolige en enthousiaste stemming in de uitverkochte Johan Cruijff Arena was dat wel. Ha, het leek zelfs wel een Europees avondje qua sfeer! Dat het een mooi avondje was, kun je prima zien aan de foto's in ons verslag hieronder. Kijk maar!

23 januari 2020 - 11:50
fotosspakenburgcar
Het werd de avond van Naci en al die andere Ajaxdebutanten. © De Brouwer

Dat Ajax het bordje 'uitverkocht' aan de Arenapoort kon hangen voor een bekerpotje tegen Spakenburg was al tof, maar nog toffer was dat al die toeschouwers er een gezellige avond van wilden maken. Echt hoor, de sfeer zat er meer dan uitstekend in! Zingen en springen. Voor wie? Voor Ajax Amsterdam. 

Veel supporters die vaak naast een kaartje vissen, grepen nu de kans met beide handen aan om Ajax van dichtbij aan het werk te zien. Bij de club begrepen ze ook wel dat het publiek vermaakt moest worden, dus werd er een onvervalste lichtshow tegenaan gegooid en klonk het 'blah, blah, blah' snoeihard door de speakers. De Champions League-hymne ontbrak, maar verder werd het draaiboek keurig afgewerkt.

En waarom ook niet? De sfeer was echt ontzettend goed en iedereen wilde er een leuke avond van maken. Het hielp dat ook de spelers voor vermaak wilden zorgen, want er werd bij vlagen leuk gespeeld en als je zeven keer kunt juichen, dan kun je stellen dat je op je wenken bent bediend.

Het is eigenlijk jammer dat Ajax - er is doorgeloot - dit seizoen niet meer thuis speelt in de beker, want dit smaakte echt naar meer. De foto's hieronder maken dat hartstikke duidelijk, kijk maar. De plaatjes zijn gekiekt door Pro Shots en De Brouwer.

Oh ja, en als je tijd hebt om nog effe op de Ajacied van de wedstrijd te stemmen, dan kan dat hier. Thanks!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >