Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook oefenwedstrijd Ajax – Club Brugge live op Ziggo Sport

De jonkies kregen de kans om zich te laten zien tegen KAS Eupen (2-0), maar nu wordt er een versnelling hoger geschakeld. De beoogde basiself mag zich zaterdag tegen Club Brugge in het zweet werken en wij kunnen om 17.00 uur op Ziggo Sport volgen of dit een beetje naar behoren gebeurt.

11 januari 2020 - 09:35
tvtipajaclucar
De trainingsoutfit mag worden verruild voor het echte tenue! © Pro Shots

Sommige talenten hebben alweer voet op Nederlandse bodem gezet, maar de beoogde basiself is nog in Qatar. Er staat zelfs nog een vrij serieus onderdeel van het trainingskamp op het programma en dat is de afsluitende oefenwedstrijd.

Tegen Club Brugge nog wel, de huidige nummer één van België en een club die net als Ajax na de winterstop actief is in de Europa League. Kortom, je kunt spreken van best een goede graadmeter. En wie wil checken hoe Ajax het er vanaf brengt, moet inschakelen op het open kanaal (14) van Ziggo Sport of een streampje regelen.

Wie weet kun je op kanaal 14 weer eens Quincy Promes in actie zien komen, want hij is herstelt van een blessure aan zijn onderbeen. Dit oefenpotje komt nog net iets te vroeg voor David Neres (knie), terwijl ook Klaas Jan Huntelaar (hamstring) moet toekijken en Ryan Babel pas op De Toekomst aansluit.

Wie weet kijkt Sergiño Dest met ons allemaal mee op Ziggo Sport, want hij voelde zich niet zo prettig in Qatar en ging daarom eerder naar huis. Als Dest wil kijken, moet hij zorgen dat-ie om 17.00 uur klaar zit, want dan wordt er weer afgetrapt in het Al Janoub Stadium.

Als je niet kunt kijken, maar wel in staat bent om te twitteren, raden we je aan om @ajaxlife in de gaten te houden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >