Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax kopen supersnel veel kaartjes voor Europees avondje

De term 'uitverkocht' is aan wat inflatie onderhevig, maar de beschikbare kaartjes voor Ajax - Getafe CF zijn toch echt op! Leden van SV Ajax hebben hun beurt vrijdag optimaal benut door supersnel de resterende kaartjes voor zich op te eisen.

10 januari 2020 - 13:23
kaartjesgetafeopcar
Ook in de EL zijn Europese avondjes onwijs tof, let maar op! © De Brouwer

Een Europees avondje in de Johan Cruijff Arena laat je natuurlijk niet zo snel schieten, ook niet als de Ajacieden noodgedwongen moeten acteren op het niveau van de Europa League in plaats van de Champions League.

We weten hoe leuk een Europees avontuur in de Europa League kan zijn. Ook in het tweede Europese toernooi kunnen herinneringen voor het leven worden geboren. Daarom vonden we het een tikje gek dat de kaartverkoop in eerste instantie niet zo heel hard ging...

Maar goed, maakt niet uit. Of, nou ja, eigenlijk ook wel, want nu kregen SV Ajax-leden volop de kans om de overgebleven stoelen te vullen. Dat is gebeurd. En hoe! Het sein sprong om 12.00 uur op groen en een kwartiertje later was het een kwestie van aftellen tot de laatste stipjes waren verdwenen.

Het duurt altijd eventjes voordat de allerlaatste stoeltjes ook daadwerkelijk een eigenaar hebben, maar ook dat is in orde gekomen. De JC Arena is voorlopig vol bij Ajax - Getafe, al leeft bij ons eerlijk gezegd de verwachting dat de Spanjaarden het uitvak niet in zijn geheel vullen.

Het kan dan ook best zijn dat er straks in tweede instantie nog een rondje kaartverkoop komt. Als dit inderdaad het geval is, maken we uiteraard lawaai zodat iedereen klaar kan zitten om alsnog zijn slag te slaan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >