Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Groningen-uit

Eén van de langste awaydays van het seizoen staat voor de deur. En vaak is het ook een uitwedstrijd waarin op hangen en wurgen een resultaat wordt neergezet. Als dat laatste gebeurt, is de terugreis een stuk aangenamer. Maar we gaan ons eerst druk maken over de heenreis naar het uitduel met FC Groningen.

25 januari 2020 - 00:01
infoopstap1920groajacar
Het benieuwt ons of er weer veel Ajacieden op de thuisvakken zitten. © Pro Shots

Groningen en Ajax trappen zondag om 14.30 uur af in de Euroborg, die tegenwoordig een heel kekke sponsornaam draagt die we hier niet gaan herhalen. Het moet wel een beetje leuk blijven. Gelukkig trappen we trouwens af op de traditionele tijd, anders moesten we nog eerder op pad.

Ook nu wordt het best een vroegertje. We weten niet wat je plannen voor zaterdag zijn, maar misschien moet je wat energie reserveren voor de trip naar het hoge noorden. Als je instapt bij de Johan Cruijff Arena dien je je tussen 10.00 en 10.45 uur te melden bij ingang Noord B.

Het is goed om te weten dat je op Borchland gratis kunt parkeren. Hou het wel een beetje netjes, zodat we er een volgende keer ook welkom zijn. Ook goed om te weten is dat je biertjes mag drinken op de heenweg, maar hou het wel bescheiden. Twee per persoon of zo.

Er zetten in totaal 1100 Ajacieden koers richting het uitvak van Groningen. En die 1100 Ajacieden hebben allerlei verschillende reisroutes. Het is daarom misschien maar het beste om gewoon je mail te openen om te kijken hoe laat je waar wordt verwacht.

Ook de vertrektijden van onze handige SV Ajax-bussen zitten in je mail. Zorg dat je op tijd op de plek van vertrek bent, dan ben je ook bijtijds op de plaats van bestemming. Ondanks de nodige afwezige spelers hopen we weer op een driepunter. Tot zondag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >