Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Heracles Almelo-uit

De belangrijke en pittige uitwedstrijden volgen elkaar kort na de winterstop in hoog tempo op. We praten over bezoekjes aan FC Groningen en FC Utrecht, gevolgd door de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo als we puur naar de eredivisie kijken. En er is info over de kaartverkoop.

31 januari 2020 - 11:58
info1920herajacar
Beter springt het Almelose stoplicht voor Ajax weer eens op groen. © De Brouwer

Die kaartverkoop kan wel eens van groot belang blijken, want Ajax zit al niet in zijn beste fase en kan dus sowieso alle steun gebruiken in het oost'n van het land. Daar komt nog bovenop dat de Ajacieden de laatste jaren niet zo succesvol zijn op het Almelose plastic.

De laatste twee seizoenen werd er verloren van de Heraclieden en dat kan zo niet langer. Het is aan de selectie om hier verandering in te brengen, terwijl vanuit het uitvak wellicht voor een (vocaal) duwtje in de rug kan worden gezorgd. Er zijn 500 Ajacieden welkom op het Erve Asisto.

Ja, je leest het goed. Het Polman Stadion heet nu het Erve Asito en dit is zondag 23 februari vanaf 16.45 uur de plaats van handeling wat Heracles - Ajax betreft. Het goede nieuws is dat een kaartje slechts 13,95 euro kost en dat er sprake is van een autocombi. Je kunt dus op pad met eigen vervoer.

Uitkaarthouders met een plusje op hun seizoenkaart kunnen vanaf deze zaterdag een kaartje kopen, waarna de loterij staat gepland voor zaterdag de 8e om 10.00 uur. Omdat er slechts 500 kaartjes beschikbaar zijn, belooft de loterij ook echt een loterij te worden.

Als je Heracles-uit liever niet met eigen vervoer bezoekt en liever gebruikmaakt van een handige SV Ajax-bus is zaterdag de 8e ook het moment om een stoel in een van onze bussen te reserveren.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >