Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Getafe-uit

Het voelt nog een tikje ver weg, maar er zijn al flink wat Ajacieden die hun reis naar Spanje hebben geboekt. Als je je reis inderdaad hebt geboekt, kun je je druk gaan maken over het scoren van een kaartje. Er is info beschikbaar voor het uitduel met Getafe CF en de kaartverkoop wordt een kleine loterij.

21 januari 2020 - 16:19
verkoopgetafeuitcar
De vorige twee tripjes naar Spanje waren om van te smullen! Nu weer? © De Brouwer

Hoe tof ook, de Europa League is duidelijk geen Champions League en zo kan het gebeuren dat niet eens alle Ajacieden met een plusje op hun Europese uitkaart verzekerd zijn van een kaartje... Het Coliseum Alfonso Pérez van Getafe biedt plaats aan slechts 17.700 supporters en dit heeft ook gevolgen voor het uitvak.

Of moeten we zeggen uitvakje? Zeker voor Europese begrippen valt het tegen, want er zijn slechts 843 kaartjes gereserveerd voor Ajaxsupporters. Dat is wel even iets anders dan we de laatste tijd gewend zijn toen we met (vele) duizenden op pad gingen. De kaartverkoop start donderdag de 23ste, om 10.00 uur.

Zelfs als je in het bezit bent van Europees voorrang dien je scherp te zijn, want als je laks bent, kun je naast een kaartje grijpen. Stel dat er ondanks alles kaartjes over zijn voor de wedstrijd in Spanje, dan staat voor zaterdag de 25ste het vervolg op de kalender. Die verkoop staat geprogrammeerd voor 12.00 uur, aangezien twee uurtjes eerder al de loterij plaatsvindt voor FC Utrecht - Ajax.

Een kaartje voor Getafe-uit kost 37,50 euro en is strikt persoonlijk, dus niet overdraagbaar. De kaart wordt op naam gezet. Je moet ervoor zorgen dat je op de wedstrijddag (donderdag 20 februari) tussen 12.00 en 14.00 uur in Madrid je kaartje afhaalt want inderdaad, omwisselen bij het uitvak zit er dus niet in.

De uitwedstrijd tegen Getafe heeft de vroege aftraptijd van de Uefa gekregen en begint al om 18.55 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >