Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Utrecht-uit

De uitwedstrijd tegen FC Utrecht komt eraan en dat is altijd een belangrijke. Kijk maar terug naar die van vorig seizoen, waarin Ajax de kampioensdroom overeind hield. Na die winstpartij (1-3) hadden we zoiets van: PSV pakken we in 2019 wel. Aldus geschiedde! Het wordt zaak om Utrecht-uit ook in 2020 te winnen.

17 januari 2020 - 15:41
info1920verkooputrajacar
Meer van dit graag in 2020! © De Brouwer

Iedereen doet namelijk wel alsof het een kwestie van tijd is voordat Ajax weer met de schaal staat, maar voorlopig telt ieder punt. En hoewel de selectie niet meer voetbalmoe is, kunnen we een flink lijstje opsommen van lastige middagen in Utrecht. Hopelijk valt het dit keer mee.

En als de Ajacieden in Nieuw Galgenwaard een duwtje in de rug nodig hebben, kan het uitvak die wellicht verzorgen. We mogen het bezoekersvak van Utrecht weer 'gewoon' tot en met het laatste stoeltje vullen en dus zijn er maar liefst 1200 supporters uitgenodigd om hun club achterna te reizen.

Dit achterna reizen gebeurt zondag 9 februari (aftrap 12.30 uur) met busvervoer, want er is sprake van een verplichte buscombi. Dit verklaart ook de kaartprijs van 29,82 euro. Nog afgezien van de prijs lijkt het ons goed om te weten dat de verkoop zaterdag start, als er een plusje op je uitkaart staat.

De grote loterij voor Utrecht-uit vindt zaterdag de 25ste plaats, om stipt 10.00 uur. Dan gaan de resterende kaartjes in de verkoop en zodra dit het geval is, kun je je ook aanmelden voor alternatief busvervoer dat wordt verzorgd door SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >