Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - Getafe

De realiteit leert dat Ajax na de winterstop aantreedt in de Europa League. Uit onze nog recente herinneringen kunnen we opduiken hoe leuk ook dat is. En ons gevoel vertelt dat we er straks zelfs 'gewoon' onwijs zin in hebben. Hoog tijd om info over de kaartverkoop voor Ajax - Getafe te delen!

03 januari 2020 - 14:55
infoajaxgetafecar
Hopelijk kunnen we in de Europa League weer volop juichen! © De Brouwer

De Ajacieden waren tijdens het laatste avontuur in de Europa League een stuk succesvoller in thuiswedstrijden dan op het hoogste Europese platform en laten we hopen dat er tegen Getafe een overwinning valt te vieren, gekoppeld aan plaatsing voor de achtste finales.

Dit alles moet 27 februari (aftrap 21.00 uur) in de Johan Cruijff Arena worden bewerkstelligd en we hopen dat het als vanouds een heerlijk Europees avondje wordt, waarbij het in feite niet uitmaakt dat er andere reclameborden langs het veld staan opgesteld.

Het wordt nu interessant als jij van de partij wilt zijn bij Ajax - Getafe, want we hebben informatie over de kaartverkoop. De verkoop start maandag de 6e en in eerste instantie zijn de eigen plekken van seizoenkaarthouders gereserveerd. De goedkoopste kaartjes kosten 31,50 euro en dat is inclusief 10 procent korting voor seizoenkaarthouders.

Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn vrijdag 10 januari om 12.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen. Voor leden van SV Ajax geldt dat er per persoon één kaartje kan worden gekocht. Seizoenkaarthouders krijgen op hetzelfde moment de kans om één kaartje per persoon bij te kopen, al is het maar de vraag of dit lukt gezien de massale belangstelling.

Tenslotte staan ook 'gewone' clubcardhouders nog ingeroosterd, maar de kans dat die aan de beurt komen, staat gelijk aan nul. En ook als je lid bent van SV Ajax moet je vrijdag de 10e supersnel handelen om kaartjes te scoren. Als je niet zo bekend bent in de Ticketshop, raden we aan om eerst deze instructievideo te bekijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >