Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen staan voor kort tripje naar FC Utrecht-uit!

Er breekt een belangrijk blok aan in de eredivisie. Als de Ajacieden hun titel willen prolongeren, moeten er een aantal lastige klippen worden omzeild. FC Utrecht-uit is zo'n lastige klip. Alle steun is welkom en om het jullie gemakkelijk te maken, kun je je opgeven voor SV Ajax-busvervoer.

25 januari 2020 - 00:01
handigebusjes1920utrajacar
De punten wegens tijdens Utrecht-uit altijd net even iets zwaarder! © De Brouwer

De eerste ronde verkoop voor Utrecht-uit is al achter de rug en dit betekent dat de loterij voor de deur staat. Het digitale deurtje waarachter de kaartjes liggen verscholen gaat zaterdag om 10.00 uur op een kiertje en dan is het zaak om er zo snel mogelijk tussendoor te sneaken en je slag te slaan.

Als je eenmaal je slag hebt geslagen en tot een van de 1200 gelukkige Ajacieden behoort, kun je er over nadenken op welke manier je koers wilt zetten richting Nieuw Galgenwaard. De wedstrijd wordt 9 februari om 12.15 uur gespeeld en we kunnen ons voorstellen dat je je vaste route hebt.

Die vaste route kan bestaan uit het reserveren van een stoeltje in een handige SV Ajax-bus. Maar je moet wel snel zijn bij het vastleggen van je vaste route, want meestal zijn de beschikbare stoelen in onze bussen snel vergeven. Zodra de loterij begint, start ook de inschrijving voor onze bussen.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi hoef je niet bij te betalen voor het (korte) ritje heen en weer naar Utrecht. Omdat de overige SV Ajax-bussen allemaal al tot de laatste stoel zijn gevuld, komen er slechts twee opties online. Dit zijn Den Bosch (24) en Leiden (16) waarbij het getal tussen haakjes staat voor het aantal vrije stoelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >