Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen hebben FC Groningen-uit als eerste bestemming

De eerste oefenpotjes van 2020 worden gespeeld en daarmee komen ook de wedstrijden om het echie dichterbij. Het uitduel met FC Groningen is zo'n wedstrijd om het echie en aangezien we toeleven naar de hervatting van de eredivisie, is het goed om te weten dat die handige SV Ajax-bussen weer rijden!

11 januari 2020 - 09:31
handig1920svagroajacar
Als de zon ook in 2020 maar schijnt. Letterlijk of figuurlijk! © Pro Shots

De uitwedstrijd in en tegen Groningen was vorig seizoen van wezenlijk belang in de strijd om de titel en laten we hopen dat de Ajacieden na dit bezoek opnieuw drie punten rijker zijn. Als er een steuntje in de rug nodig is, zijn de 1100 Ajacieden ter plekke uiteraard bereid om die te geven.

Maar dan wordt het wel eerst zaak om voor dit treffen op zondag 26 januari (aftrap 14.30 uur) een kaartje te scoren. De grote loterij vindt om 10.00 uur plaats en je kunt nog kiezen tussen kaartjes voor eigen vervoer of de busreis, maar qua busreis richting Euroborg is er zelfs extra keuze!

Je kunt ervoor kiezen om op te stappen bij de Johan Cruijff Arena, maar je kunt ook kiezen voor een alternatieve opstapplaats. En ook dat kan vanaf 10.00 uur! Omdat er officieel sprake is van een auto/buscombi en dus geen vrij vervoer hoef je niet bij te betalen voor de busreis.

Er staan SV Ajax-bussen klaar op de Amsterdamse Middenweg (16), bij station Sloterdijk (10) en in Almere/Duivendrecht (7), Den Bosch (22), Leiden (25) en als extraatje de 'reguliere alternatieve' bus die vanuit Drachten (46) vertrekt.

De getallen tussen haakjes geven het aantal vrije stoelen weer. Wacht niet te lang met inschrijven, ook niet voor de extra bus in Drachten, want het kan wel eens hard gaan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >