Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Een wallpaper als diploma voor debutant Ünüvar!

Als je je Ajaxdebuut maakt, krijg je een leuke attentie opgestuurd. Een soort diploma. Wij hebben ook zo'n diploma gemaakt voor Naci Ünüvar, maar dan in de vorm van een wallpaper! De zestienjarige maakte tijdens Ajax - SV Spakenburg zijn debuut (7-0) en deed direct van zich spreken.

23 januari 2020 - 13:09
unuvarwallpapercar
Scroll maar snel verder om de wallpaper te downloaden! © Pro Shots

Eigenlijk deed Ünüvar zelfs al voor zijn debuut van zich spreken. Zijn roem snelde hem als het ware vooruit. Al onder het warmlopen ontving de aanstaande debutant een staande ovatie. Er werd zelfs gejuicht omdat de aanwezigen op de tribunes dondersgoed wisten wat er stond te gebeuren.

We zouden getuige zijn van geschiedenis! Een zestienjarige debutant is sowieso al bijzonder, maar dat broekie slaagde er ook nog eens in om een lange Ajaxtraditie in ere te houden. Ünüvar durfde 'gewoon' zijn acties te maken en versierde op die manier een penalty.

“Alsjeblieft, mag ik 'm nemen?” De vraag en de houding van Ünüvar deden ons ergens aan denken. Inderdaad, aan Appie Nouri. De vergelijking is logisch, al moeten we ook een klein beetje voorzichtig zijn. Appie was Appie, Naci is Naci.

En Ünüvar is nog altijd pas zestien. Wat deed jij op je zestiende? Nou, ga maar na! Het zegt allemaal nog niets, nog steeds niet, maar het talent spat er vanaf en als het straks inderdaad iets wordt, zijn er volop Ajacieden die kunnen zeggen: ik was erbij toen Ünüvar debuteerde.

Als jij het debuut van Ünüvar wilt vieren met een leuk aandenken, zit je dankzij ons geramd. Wij hebben als vanouds een wallpaper gemaakt. En die is uitermate geschikt om te installeren op je telefoon. Sturen jullie screenshots zodra dit is gebeurd? Vinden we tof!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >