Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Drie decennia, drie keer Babel op de wallpaper!

Maakten ze in de afgelopen drie decennia eigenlijk ook wallpapers? We hebben geen idee. Wij zijn er in 2012 mee begonnen en hebben dus al eens een wallpaper van Ryan Babel gehad. We hadden niet snel gedacht dat het er nog eens van zou komen, maar acht jaar later is het zo ver!

19 januari 2020 - 18:22
babelajaspawallpapercar
Scroll snel door om de wallpaper te downloaden! © Pro Shots

Ajax deed zondag uitstekende zaken in de eredivisie door met 2-1 te winnen van Sparta, maar we kunnen het er beter niet meer over hebben hoe die overwinning tot stand kwam. De gele kaart voor Quincy Promes wegens tijdrekken zei wat dat betreft voldoende.

Desondanks hebben we 'gewoon' een wallpaper gemaakt, want dat doen we altijd als Ajax wint. Er zijn ook tijden geweest waarin we na het doen van zulke goede zaken op tafel stonden te dansen, maar vandaag de dag ligt de lat gewoon erg hoog bij Ajax.

Zo hoog dat er extra diepgang moest worden gehaald. Diepgang gekoppeld aan kwaliteit en dat zijn twee zaken die Babel moet bieden. Het was nog een beetje wennen voor 'Rio' tijdens zijn derde dienstverband bij Ajax. De terugkeerling was stiekem ook best een beetje zenuwachtig, begrepen we.

Het was toch weer de eerste keer Johan Cruijff Arena en Babel was benieuwd hoe het publiek zou reageren. Nou, het publiek is blij dat je er weer bent, Ryan! Hopelijk brengt rugnummer 49 net zo veel geluk als vorige keer en zien we je snel een keertje juichen op de wallpaper. Afgesproken?!

We kunnen ons voorstellen dat je na de lange winterstop toe bent aan een nieuwe wallpaper. En omdat iedereen het zo leuk vindt dat Babel terug is, hebben we die kans met beide handen gegrepen. Volgende keer weer een ultieme juichplaat, beloofd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >