Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treedt in uitverkocht huis aan tegen amateurs van Spakenburg!

Zo zeg, wie had dit gedacht toen SV Spakenburg als tegenstander uit de koker kwam? Alle kaartjes voor het thuisduel in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi zijn verkocht! Het geeft eens te meer aan hoezeer Ajax leeft onder de mensen.

20 januari 2020 - 12:03
ajaspabekeruitverkochtcar
Ajax is zo hip dat zelfs deze bekerwedstrijd uitverkoopt! © Pro Shots

Ondanks te veel lege plekken die ook tijdens Ajax - Sparta (2-1) weer zichtbaar waren, verkoopt de club werkelijk zo'n beetje iedere stoel die in de verkoop gaat. Het affiche lijkt niet eens meer uit te maken, want supporters staan in de rij om met eigen ogen naar de Ajacieden te kijken.

De wedstrijd van woensdag is een mooie kans voor supporters die niet zo vaak van de partij zijn in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is helaas pas om 20.45 uur, maar wij gokken dat er heel wat jonge supporters voor een keertje tot laat mogen opblijven om misschien wel hun Ajaxdebuut te maken.

Het is ook een van de weinige kansen om dit seizoen nog naar Ajax te kunnen komen kijken, want we weten nu al dat het vervolg van het bekertoernooi zich voor Ajax buiten de JC Arena afspeelt. Als de Ajacieden zich weer richting De Kuip voetballen, gebeurt dit buitenshuis.

De vele supporters lijken hiervan doordrongen en hebben massaal kaartjes gekocht voor Ajax – Spakenburg. Zelfs zo massaal dat de laatste kaartjes maandag in de ochtend over de digitale toonbank gingen. Toen wij het checkten waren er nog wel wat losse stoeltjes beschikbaar.

Maar toch hing even later officieel het bordje met 'uitverkocht' aan de deur. En om het helemaal af te maken, komen er ook onwijs veel supporters van Spakenburg mee richting Amsterdam. De 'blauwen' komen met een maximaal uitvak en ook op de hoofdtribune verwachten we nog de nodige Spakenburgers te spotten.

Op naar een mooi bekeravondje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >