Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax moet het enkele weken zonder Ziyech stellen

Oei, de kuitblessure van Hakim Ziyech lijkt tegen te vallen. Zodanig zelfs dat zijn ploeggenoten het een paar weken zonder hem moeten stellen.

22 januari 2020 - 10:48
ziyech-12006
Ai, dit was het moment dat veel supporters zich al zorgen maakten... © Pro Shots

De spelmaker moest tijdens de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Sparta met een van pijn vertrokken gezicht naar de kant. Er was toen krap een uur gespeeld en na zijn wissel kreeg Ajax het nog knap lastig tegen de Rotterdammers.

Het is moeilijk te zeggen of dat enkel en alleen door het uitvallen van Ziyech kwam, maar opvallend was het zeker. Ajax kroop zelfs een beetje door het oog van de naald en het was flink billenknijpen in de laatste minuten.

Na het laatste fluitsignaal was toch ook vooral de vraag: hoe is het met Ziyech? Dat werd op de dag van Ajax - SV Spakenburg wat duidelijker. Voetbal International meldde dat de international er een paar weken uit ligt, waarna Ajax dat nieuws al snel bevestigde.

Dus dat is balen! De creatieve inbreng van de Ajacied is enorm groot en met Groningen-uit, PSV-thuis en de dubbele ontmoeting met Getafe staan er flink wat spannende confrontaties op stapel. We hoeven niemand te vertellen dat een fitte Ziyech een slok op een borrel scheelt bij het aangaan van deze uitdagingen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >