Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life magazine 6: win boek uit onze rubriek Ajax Life leest!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

23 januari 2020 - 17:20
win-boek-12001
Wil jij kans maken op één van deze vier boeken? Check snel de prijsvraag! © Ajax Life

In het zesde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan een kwartet nieuwe boeken die overgoten zijn met een Ajaxsausje. Zoals Het Mooie van Ajax van Chris Willemsen, dat volgens de schrijver zelf een literaire lofzang is voor het Ajax van de afgelopen vijftig jaar. Op de ene pagina vind je een lijstje, op de volgende weer een gedicht. "Ze hebben één ding gemeen," aldus Willemsen, "ze laten alle en op steeds andere manieren zien wat het mooie van Ajax is."

Ook een lofzang, maar dan meer in beeld is het boek Louis, 33 jaar Ajax-fotograaf. Louis van de Vuurst ging in december met pensioen, en in de stoeptegel blikken hij en vele oud-Ajacieden terug op hoogte- en dieptepunten. Uiteraard ondersteunt door de mooiste foto’s uit het rijke archief van Van de Vuurst.

Ben je dol op plaatjes kijken? Dan is de Voetbalstijlgids van Santos ook echt iets voor jou. Deze gids kwam afgelopen zomer al uit, maar met de terugkeer van Ryan Babel konden we het ‘m niet onbesproken laten. Uiteraard staat Babel er met zijn opmerkelijke kleur haren in, net als de ringbaard van René Notten en de mat-met-snor van Danny Blind.

Tot slot ding je als lid van SV Ajax ook mee naar Hoe je profvoetballer wordt. Voor ons komen de vele tips die psychologen Jeroen Otten en Ivo Spanjersberg verzamelden bij 76 experts uit het profvoetbal enkele decennia te laat, wie weet voor jou niet. En anders kun je altijd nog iemand anders van goede raad voorzien natuurlijk.

Wil jij kans maken op een van de deze boeken? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met 13 februari. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: Hoe vaak mocht Louis van de Vuurst in 33 jaar tijd een kampioenschap van Ajax fotograferen?

Wil jij het magazine Ajax Life ook ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je dan aan bij Supportersvereniging Ajax!

[gravityform id="448" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >