Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax en Replay introduceren exclusieve supporterscollectie

Ajax en het Italiaanse kledingmerk Replay gaan intensief samenwerking en tekenden hiervoor een overeenkomst voor de komende vier seizoenen. Vanaf juli 2020 is Replay 'Official Sponsor' en daar gaan we vast het nodige van merken.

29 januari 2020 - 12:22
Replay-1200
Wij zijn best benieuwd naar de 2020/2021 collectie! © Ajax Images

Replay steekt straks namelijk niet alleen de Ajax-spelers, -directie en -bestuurders jaarlijks in het nieuw, ze introduceren eveneens een exclusieve collectie voor de supporters. We moeten even wachten hoe één en ander er precies uit komt te zien, want de collectie wordt rond de start van het nieuwe seizoen gepresenteerd.

Ook de spelers van Ajax 1, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen dragen de nieuwe Replay-kleding vanaf seizoen 2020/2021. De samenwerking met SuitSupply komt daarmee tot een einde.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is bijzonder te spreken over de nieuwe samenwerking. “Met trots verwelkomen we Replay als onze nieuwe sponsor. Replay wil het merk verder versterken, wij kunnen ze daarbij helpen. We worden onderdeel van de internationale Replay-familie. Dat een internationaal merk als Replay in het verlengde van deze verdere groei van hun sponsorportfolio voor Ajax kiest, onderstreept onze groeiende wereldwijde aantrekkingskracht.”

Uiteraard spint men aan de andere kant van de lijn bij Replay ook van tevredenheid. “Bij de eerste gesprekken in onze thuisbasis Asolo was er direct een click met de Ajax-delegatie,” aldus Matteo Sinigaglia, CEO van Fashion Box SpA, het moederbedrijf van Replay.

Sinigaglia vervolgt: “De gedeelde passie voor voetbal, de historie en huidige resultaten van de club, het geloof ‘for the future’ en de aandacht voor creativiteit en ‘het anders willen doen’, voor ons allemaal argumenten waarom Ajax perfect past in onze internationale partnership-strategie. We verheugen ons erop om onze nieuwe collecties, content en aanpak te laten zien aan alle fans in Nederland en de rest van de wereld.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >